dimecres, 3 de juny del 2015

QUIN DIA TAN BESTIA!

Durant aquest tercer trimestre m'he llegit el llibre "Quin dia tan bestia!"
És una novel·la juvenil que narra el dia d'una adolescent, l'Anabelle, la qual es desperta en el cos de la seva mare però amb la seva ment. La nena, sorpresa, decideix continuar el seu dia com si res i aprofitar al màxim aquesta situació per fer aquelles coses que tant desitjava fer però que per culpa de la edat no podia. 

Durant el dia van esdevenint tota mena d'imprevistos que espatllen el dia de l'Anabelle i la fan posar dels nervis.
La protagonista és una noia molt decidida i disposada a fer els coses per si mateixa, tot i que encara no està preparada per assumir una responsabilitat i una consciència sobre els actes que es duen a terme. 

És al final de la història quan l'Anabelle comprova que és millor ser una noia de quinze anys que no pas un adult; ella s'imaginava el seu gran dia d'una forma molt diferent de com ho viu, ella pensava que se'n podia sortir però no donava amb el perfil exacte de la seva mare i la resta de la gent començava a sospitar d'alguna cosa. 

Com a conclusió podem extreure que el fet de ser independent no sembla tan fàcil com ho veuen els de sota i que hi ha un temps per a cada cosa, no hi ha presa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada