dimecres, 3 de juny del 2015

En Ramon i la guerra

EN RAMON I LA GUERRA

En Ramon i la guerra, és un llibre ple d'un tema important, la guerra. Són temes interesants, entretinguts i entusiasmat, són relats que no cansen de llegir, sinó tot al contrari cada vegada dona més ganes de seguir, et sents de moltes maneres, tranquil, pots sentir moltes sensacions de pànic o emocionants.
La guerra per tots nosaltres és un gran conflicte per al país o ciutat que és molt difícil poder sobreviure, et fa reflexionar de la situació que t'envolta, ens alguns aspectes t'ajuda a ser millor persona ajudant als demes però en altres pots ser una mica egoista i pensar només amb tu. 
Aquesta novel·la ensenya molt la solidaritat, el valor de poder ajudar a la gent quan ho realment ho necessita i més en aquell moments per poder sobreviure.
Són llibres que, com bé he dit abans, et fan reflexionar i algunes vegades t'ajuden a ser millor persona. Et poses a la pell dels habitants que ho estan pasant malament i reflexiones i t'adones que tu vius molt bé, pots queixar-te de tot el et passa al teu voltant però realment ets una persona afortunada. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada