dimarts, 26 de maig del 2015

Quin dia tan bèstia!

Aquest llibre és d’un dia on la protagonista d’aquesta obra, l’Annabel, es converteix en la seva mare, es pensa que la vida d’ella és molt fàcil però una vegada ha viscut l’experiència s’adona que no és així.
Apareixen diversos personatges que serveixen d’experiència cap als lectors com en germà petit de l’Annabel, que sembla que odia l’Annabel però ell es carrega tot el d’ ella perquè l’estima molt.
El tema d’aquest llibre crec que és l’amor dels germans i la família. És un llibre el qual crec que es pot relacionar amb l’actualitat pel tema de què hi ha molta gent o la majoria de gent que té aquesta situació d’estar-se discutint tot el dia amb les mares i m’ha fet reflexionar molt i he arribat a la conclusió que no és fàcil ser adolescent, però que encara menys ho és ser mare. Crec que faria reflexionar a molta gent i encara que no canviaria la situació a casa et faria pensar-te les coses dues vegades abans de dir-les o fer-les.

A mi principalment el que més m’ha marcat ha sigut el que passa amb els germans que després de discutir-se tant demostren que s’estimen moltíssim l’un a l’altre i que junts es barallen però separats no serien capaços de viure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada