dimarts, 26 de maig del 2015

Pulsacions


Títol: Pulsacions
Nom: Laura Domènech
El llibre que jo m’he llegit ha sigut el de pulsacions, un llibre escrit per Francesc Miralles, que esta en format de conversa des de un mòbil, i és sobre una adolescent que té un accident de cotxe amb en Marc, un noi per la qual estava coneixent, però ella arriba a estar en coma, i al despertar no recorda res dels tres dies anteriors. Ella amb l’ajut de la seva família, de la seva amiga Sue i d’en Phoenix, investiga fins poder saber que havia passat durant aquells dies. En Phoenix, és realment en Marc, però a través del mòbil, ell es canvia el nom perquè diu que ja no és el mateix, que es completament un altre persona.
Per aquest motiu, jo relaciono aquest llibre amb una pel·lícula bastant coneguda, la de tots els dies de la meva vida, ja que també, són una parella que pateixen un accident amb el cotxe, i ell no pateix res greu, però ella si, perd el coneixement d’uns anys anteriors, i per molt que intenta recordar-ho, no ho aconsegueix, després de molts tractaments i molta ajuda, en aquest cas, la noia no recorda al noi, no s’enrecorda de que estiguessin junts ni res, i ell per molt que intenta fer-li recordar, no ho aconsegueix.
La diferència entre les dues històries, és que la primera si que ho aconsegueix recordar, després de prendre’s un te, que fa que ho recordi tot, però per el contrari, però la segona no ho aconsegueix.
Per la principal raó que ho he relacionat, ha sigut per lo dit anteriorment, però un altre raó que podríem destacar, seria que les dues parelles son joves i arriben a estar molt malaltes especialment les dues noies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada