dimarts, 26 de maig del 2015

Caçadors d'enigmes

Aquest llibre m’ha semblat bastant intrigant, com per exemple quan en Nils estava a les golfes de casa del seu avi, buscant proves sobre la mort dels seus pares i, tot just, entra el seu avi i Nils corrents s’amaga on pot.
El que més m’ha sorprès d’aquest llibre és la capacitat extraordinària que té en Nils per imaginar el que passa a la ment dels altres i la intel·ligència per trobar la peça clau del passat, per poder desxifrar els enigmes que li plantegen.
Jo si m´hagués d’identificar amb algun personatge del llibre, seria amb el protagonista, Nils Hazard, per la seva manera de ser, és a dir, la manera com afronta els problemes i els resol.
Aquest llibre m’ha ensenyat que mai et pots donar per vençut, per molt difícil que sigui el problema, perquè sempre hi ha una solució i un perquè a totes les coses.

Per a mi la qualitat literària del llibre és bona perquè s'entén fàcilment i et ve de gust seguir llegint, perquè no és avorrit. Ha estat un dels llibres més intrigants que he llegit i el recomanaria a persones majors de 15 anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada