dilluns, 18 de maig del 2015

BRÚIXOLES QUE BUSQUEN SOMRIURES PERDUTS

El protagonista no se sentia còmode amb la vida que portava, els dies transcorrien amb extrema rapidesa i sentia que els traumes de la infància i seqüeles que això comportava continuaven en el present.

Vivia de records, en un pou de SOMRIURES PERDUTS. Persones de gran importància es van anar, deixant-ho amb un buit difícil d'omplir.

Al llarg de la seva vida va aprendre lliçons que li van ser de gran ajuda per superar-se a si mateix i poder avançar en el futur.
Va aprendre que quan una cosa és irrepetible, s'ha de respirar. Que a la vida un es pot trobar amb molta gent, la majoria interessats. Però a l'hora de la veritat tan sol dues persones comptades amb els dits d'una mà són els que realment compten, i sobretot va aprendre que no es té que rendir davant de qualsevol problema, que si de debò vols alguna cosa has d'anar a per allò malgrat les conseqüències.

És un llibre que recomanaria a persones de qualsevol edat, tant a adolescents com a individus de mitjana edat. Et fa plantejar-te moltes coses i veure la vida d'una altra forma. Valorar petits detalls i a les persones que tens al teu voltant.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada